Nyheder

Gratis STRØM og podcast

Flying Lotus har tænkt sig at sprede sit smil på Vesterbro.
Flying Lotus har tænkt sig at sprede sit smil på Vesterbro.

Flying Lotus har tænkt sig at sprede sit smil på Vesterbro.

På tirsdag den 11. august starter den elektroniske festival STRØM i København og tilbyder resten af ugen masser af gratis musik til folket. Det er tredje gang, at festivalen bliver afholdt, og den byder i år på koncerter med bl.a. The Field, Flying Lotus, Pan Sonic, Kim Hiorthøy og en masse andre danske og udenlandske navne.

I den forbindelse har folkene bag podcast-serien “Ultra FM : Transmissions of Exploratory Music” talt med projektleder Rikke Frisk og kuratorerne Carl Emil Amundsen og Pernille Krog Mogensen for at få et indblik i arbejdet bag festivalen. Den podcast kan downloades direkte kvit og frit fra Musikbibliotek.dk’s Hørbar-side. Podcasten er desuden krydret med sange fra nogle af de optrædende kunstnere, så man kan blive inspireret til at gå på opdagelse i det elektroniske slaraffenland.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar