Nyheder

Karen O laver lydspor

En af efterårets mest ventede film må næsten være Spike Jonzes filmatisering af den klassiske børnebog “Where the Wild Things Are”.

Til sådan en film hører sig selvfølgelig også god musik til. Derfor er Karen O fra Yeah Yeah Yeahs blevet hyret til at lave lydsporet under navnet Karen O and the Kids. Det viser sig, at disse ‘børn’ er velkendte ansigter som bl.a. hendes to kolleger i Yeah Yeah Yeahs, Nick Zinner og Brian Chase, Bradford Cox fra Deerhunter, Aaron Hemphill fra Liars og flere fra den scene. Resultatet må vi vente spændt på at høre den 29. september. Singlen “All Is Love” er udkommet digitalt i dag, og selve filmen har premiere 27. november i Danmark.

Her er en trailer for filmen (godt nok med Arcade Fire som baggrundsmusik):

WHERE THE WILD THINGS ARE trailer in HD

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar