Nyheder

Karen O laver lydspor

En af efterårets mest ventede film må næsten være Spike Jonzes filmatisering af den klassiske børnebog “Where the Wild Things Are”.

Til sådan en film hører sig selvfølgelig også god musik til. Derfor er Karen O fra Yeah Yeah Yeahs blevet hyret til at lave lydsporet under navnet Karen O and the Kids. Det viser sig, at disse ‘børn’ er velkendte ansigter som bl.a. hendes to kolleger i Yeah Yeah Yeahs, Nick Zinner og Brian Chase, Bradford Cox fra Deerhunter, Aaron Hemphill fra Liars og flere fra den scene. Resultatet må vi vente spændt på at høre den 29. september. Singlen “All Is Love” er udkommet digitalt i dag, og selve filmen har premiere 27. november i Danmark.

Her er en trailer for filmen (godt nok med Arcade Fire som baggrundsmusik):

WHERE THE WILD THINGS ARE trailer in HD

Skriv et svar