Nyheder

Lightning Bolt udsender endelig nyt album

Klassisk Lightning Bolt-coverart.

Klassisk Lightning Bolt-coverart.

Det var fandeme på tide! Nu udsender Lightning Bolt endelig opfølgeren til Hypermagic Mountain, der udkom helt tilbage i 2005. De leverede jo et brag af en koncert i efteråret på Lades Kælder, men et nyt album har været savnet længe.

Det nye album kommer til at hedde Garden of Earthly Delights og bliver udgivet den 13. oktober på Load. Pitchfork har desuden fået lov til at lægge nummeret “Colossus” ud, der starter i et ganske roligt tempo, men sætter farten betragtelig op mod slutningen. Det er nærmest progressivt. Ganske lovende.

Hør nummeret her: [audio:http://downloads.pitchforkmedia.com.s3.amazonaws.com/Lightning%20Bolt%20-%20%20Colossus.mp3]
Ligthning Bolt: “Colossus”

Og tracklisten til denne motherfucker:

1. Sound Guardians
2. Nation of Boar
3. Colossus
4. The Sublime Freak
5. Flooded Chamber
6. Funny Farm
7. Rain on Lake I’m Swimming In
8. S.O.S.
9. Transmissionary

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar