Nyheder

Lyt til nyt album med No Age

No Age overtræder maskeforbuddet.
No Age overtræder maskeforbuddet.

No Age overtræder maskeforbuddet.

Så er No Age klar med opfølgeren til deres højst populære Nouns fra sidste år, der endte med at være det 17. bedste album ifølge os her på Undertoner.

Faktisk er det ikke helt en rigtig opfølger, da det kun er en ep. Den hedder Losing Feeling og udkommer 6. oktober som vinyl og download, men ikke på cd. En sejr for vinylfetischisterne og online-generationen, men et tab for alle dem, der voksede op i cd’ens nye, fagre verden i 90’erne. Nå, men man kan allerede nu streame det nye album hos Sub Pop ved at logge sig ind. Hvis man ikke har en bruger i forvejen, kan man hurtig oprette en. Jeg er sikker på, at man ikke bliver overfaldet med reklame-mails ved at angive sin mail-adresse, øh…

Her er nogle numre, der tilfældigvis kan findes på No Ages nye ep:

1. Losing Feeling
2. Genie
3. Aim at the Airport
4. You’re a Target

Skriv et svar