Nyheder

Marvins Revolt vækker Play/Rec

Foto: Lasse XYU
Foto: Lasse XYU

Foto: Lasse XYU

Det sidste år har der desværre været stille omkring det københavnske pladeselskab Play/Rec, der ellers i 2008 berigede os med fremragende albums fra både Lack og Barra Head, og deres koncert-booker-virksomhed har ligget stille hen i endnu længere tid, desværre.

Men nu ser det ud til, at der kommer gang i selskabet igen. De planlægger i hvert fald at udgive Marvins Revolts tredje album, der er en opfølger til Killec fra 2007. Albummet kommer til at hedde We Are The Enjoyments That Meet You og udkommer til november. Vi satser på, at de fortsætter de fine mathrock-tendenser fra tidligere.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar