Nyheder

Massive Attack udgiver ep

massiveattack-splittingtheatom-ep-art_210xSå er Massive Attack endelig på trapperne med den officielle opfølger til 100th Window fra 2003 (de indspillede også et lydspor i 2004). I første omgang bliver det en ep, der udkommer 5. oktober, men ifølge Stereogum kommer der en fuldlængde til februar. Det bliver også bekræftet på gruppens hjemmeside.

Ep’en har gæsteoptrædender af bl.a. Tunde Adebimpe (TV on the Radio), Horace Andy, Guy Garvey (Elbow) og Martina Topley-Bird og kommer til at hedde Splitting the Atom.

Her er en trackliste:
1. Splitting The Atom (Feat. The 3D, Daddy G, and Horace Andy)
2. Pray For Rain (Feat. Tunde Adebimpe)
3. Psyche (Van Rivers & The Subliminal Kid Remix) (Feat. Martina Topley Bird)
4. Bulletproof Love (Christoff Berg Remix) (Feat. Guy Garvey)

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar