Nyheder

Nodzzz spiller på Drone

På torsdag den 3. september er der en chance for at se noget sløset, bekymringsløs indierock på Drone (tidligere Apparatet) på ydre Nørrebro. Der kommer amerikanske Nodzzz nemlig og spiller. De udgav sidste år deres selvbetitlede debut og har lige udgivet en 7″ kaldet “True to Life/Good Times Crowd”, som de er i gang med at promovere i Europa, bl.a. på Drone.

Som så mange gange før, er entreen fri på torsdag, så det er nærmest dumt at blive væk. Her er en smagsprøve på hvad, der venter:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar