Nyheder

Ny festival for sangskrivere

Jacob Faurholdt spreder hygge på Vesterbro. Foto: Þördís Magnea Jönsdöttir
Jacob Faurholdt spreder hygge på Vesterbro. Foto: Þördís Magnea Jönsdöttir

Jacob Faurholdt spreder hygge på Vesterbro. Foto: Þördís Magnea Jönsdöttir

Er du typen, der foretrækker at opleve dine koncerter siddende? Så burde der være rig mulighed for det til den nye festival Copenhagen Songwriters Festival, hvor over 100 singer/songwritere kan afprøve deres sangmateriales styrke.

Festivalen præsenterer både etablerede navne som Claus Hempler, Tobias Trier og Jacob Faurholt, men byder også på en hel del ukendte og upcoming navne. Festivalen løber over tre dage fra den 21.-23. august og foregår i Råhuset på Onkel Dannys Plads. Det koster en 50’er i entré pr. dag og 100 kr. for alle tre dage, så det er ganske billigt at få sig lidt lejrbålsstemning på Vesterbro, og så går 20 procent af billetsalget endda til Amnesty International.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar