Nyheder

Nyt Dub Tractor-album til november

Skrevet af Mikkel Arre

Det er efterhånden tre et halvt år siden, at danske Anders Remmer senest udgav et album under sit Dub Tractor-pseudonym.remmer_ Siden Hideout har han dog ikke gemt sig. Det er blevet til en System-ep, et fuldlængdealbum med People Press Play og en plads som trommeslager hos Solveig Sandnes og Lone Hørslev i projektet Er de sjældne.

Netop trommeslager var Remmer i hedengangne How Do I – en tjans, som han nu trækker tråde tilbage til på sit kommende Dub Tractor-album. I en mail til Undertoner fortæller Anders Remmer, at pladen udkommer i starten af november.
»Musikalsk har jeg nok bevæget mig tættere på mere traditionelle sange med vers og omkvæd og den slags. Jeg oplever det lidt, som om jeg har været helt tilbage til How Do I og taget tråden op fra nogle af de numre, jeg skrev den gang, men måske er det bare indbildning. Ren electronica er det i hvert tilfælde ikke mere.«

Albummet udkommer, ligesom de to foregående Dub Tractor-plader, på City Centre Offices, og folkene hos pladeselskabet var de absolut første, der fik lov at høre musikken.
»Pladen er lavet i total isolation. Jeg har sat mig som opgave denne gang at gennemløbe hele processen uden input fra andre. Måske fordi så mange af mine tidligere plader har været lavet som kollektive processer,« forklarer Remmer i sin mail.

Mens albummet endnu ikke har fået et navn, ligger det fast, at der kommer til at være ni numre på det, og at Anders Remmer selv synger på dem alle.

Skriv et svar