Nyheder

OOIOO rabler nyt album af sig

OOIOO's nye album er indspillet med vindkraft?
OOIOO's nye album er indspillet med vindkraft?

OOIOO's nye album er indspillet med vindkraft?

Gode nyheder for Boredoms-fans, der i virkeligheden bedre kan lide Yoshimis sideprojekt OOIOO. De har nemlig tænkt sig at udsende opfølgeren til den fantastiske Taiga fra 2006. Albummet kommer til at hedde Arminico Hewa, hvilket skulle betyde noget i retning af ‘luft i en harmonisk tilstand’, og om det betyder, at albummet er mere roligt og zen end de sædvanlige spastiske genre-fuckups, har bandet ikke afsløret.

Albummet er sat til udgivelse 1. oktober, og jeg glæder mig personligt over evne.

Sådan staver man til numrene på den nye plade:
1. SOL
2. Uda Hah
3. Irorun
4. Konjo
5. Ulda
6. Polacca
7. Kipepeo
8. O O I A H
9. Nin Na Yama
10. Hewa Hewa
11. Agacim
12. Orokai
13. Honki Ponki

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

1 kommentar

Skriv et svar

boeger