Nyheder

Valravn koder nyt album

Valravn press photo 2009-1sDet dansk/færøske band Valravn følger op på deres Danish Music Awards-nominerede debutalbum den 7. september med et nyt album, der kommer til at bære titlen Koder på snor. En titel, der ifølge bandets pressemeddelelse handler om superstrengs-teorien om altings sammenhæng i den universelle orden. Så ambitiøs kan det blive.

Men det betyder nu ikke, at bandet er begyndt at lave progrock. De holder fast i deres elektronificerede folk-lyd, men modsat debuten, hvor de fleste numre var genfortolkninger af traditionelle nordiske sange, består den nye plade primært af selvskrevne sange.

Vi sætter kryds i kalenderen og venter spændt.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar