Nyheder

Video til Raekwons længe ventede album

Det her er nok et af de mest ventede hiphop-albums indenfor de seneste år. Raekwons opfølger til den legendariske Only Built 4 Cuban Linx har været undervejs længe, og rygterne har svirret som en massiv byge af dræberbier.

Men nu ser det endelig ud til, at Only Built 4 Cuban Linx II får premiere. Det sker 8. september. Produktionerne bliver bl.a. varetaget af Dr. Dre, J. Dilla, RZA og Pete Rock, og GZA, Inspectah Deck, Method Man, Ghostface Killah, Cappadonna og Masta Killa skulle alle sammen være gæsterappere på albummet, så det er et ægte Wu Tang-projekt. Hvis man skal dømme efter videoen her, så fejler kvaliteten af albummet heller intet. En dejlig ultravoldelig og blodig kung fu-affære.

Raekwon feat. Ghostface Killah, Method Man & Inspectah Deck: “House of Flying Daggers”

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger