Konkurrencer

Vind remasterede deluxe-udgaver af Nick Cave & the Bad Seeds

Undertoner er tilbage fra ferie, og vi lægger ud med en lækker konkurrence, hvor to heldige vindere kan vinde Nick Caves fire første albums i remasterede deluxe-udgaver.

Nick CaveEr der noget værre end når ens yndlingsalbum udkommer i en vildere og mere overdådig udgave? Nej, vel. For man kvier sig ved at bruge penge på et album, man har i forvejen, men på den anden side vil man også vældig gerne have en endnu flottere udgave af det. Undertoner hjælper to fans af Nick Cave i denne konkurrence.

Hele The Bad Seeds-kataloget er nemlig på vej til at blive genudgivet i nye, remastererede deluxe-udgaver, hvor der følger film og b-sider fra de originale singler med i pakken. Det startede for 25 år siden, da The Birthday Party blev opløst, og Nick Cave dannede et nyt postpunk-all star-band med blandt andet ex-Magazine-bassist Barry Adamson og Einstürzende Neubautens karakteristiske frontmand Blixa Bargeld. På de fire første album, From Her to Eternity, Kicking Against the Pricks, The Firstborn Is Dead og Your Funeral My Trial, var indflydelsen fra den eksperimenterende og konfronterende postpunk stadig tydelig, men lydbilledet ændrede sig mere og mere mod de dystre murder ballads, han er kendt for i dag.

Nu kan to heldige vindere vinde disse fire album i de nye deluxe-udgaver. Det eneste, man skal gøre, er at svare på nedenstående spørgsmål inden lørdag den 8. august.

Vinderne er fundet! Tak for interessen”¦

Skriv et svar