Konkurrencer

Vind remasterede luksusudgaver af Radioheads tre første album

Skrevet af Redaktionen

Undertoner fortsætter luksusstilen og udlodder i denne uge Radioheads tre første album i lækre deluxe-versioner til to heldige vindere.

RadioheadI sidste konkurrence var det Nick Cave and the Bad Seeds, hvis luksusudgaver du som læser havde mulighed for at vinde, hvis du kunne svare rigtigt på det stillede spørgsmål. Denne gang er det Radiohead, der står for skud i Undertoners luksus-give-away.

Mens Pablo Honey – trods bl.a. gennembrudssinglen “Creep” og den selvironiske “Anyone Can Play Guitar” – nok er en lidt mere ugleset unge i fugleflokken af efterhånden otte Radiohead-album, er der mange musiklyttere, der har sat store all-time hitliste-kryds ud for Radioheads andet og tredje udspil: The Bends og OK Computer. Og det er lige netop disse tre første album i Radioheads karriere, som Undertoner nu udlodder i lækre luksusudgaver, der indeholder to cd’er og en dvd. Der er to heldige vindere, og som altid skal man vise lidt musikhistorisk paratviden – eller velfungerende googleskills – før man når til den forkromede lodtrækningsdel, hvor det eneste, der er tilbage at satse på, er heldet.

Denne gang er spørgsmålet lidt længere end normalt, men proceduren er den samme som altid. Send dit svar til os inden mandag d. 17. august, og er svaret rigtigt, deltager du i lodtrækning om tre luksus-cd’er til din samling.

Vinderne er fundet. Tak for opmærksomheden.

3 kommentarer