Nyheder

Dagens anden Pavement-nyhed: genforening!

Skrevet af Mikkel Arre

I efterhånden en hel del år har rygte på rygte om en Pavement-gendannelse savnet fundament i virkelighedens verden. pavementMen lige netop i dag, hvor vi på nærværende digitale matrikel strammede en overskrift lige til kanten ved at nævne Pavement for at generere lidt flere klik, er rækken af falske rygter slut: Pavement spiller koncerter næste år.

Ifølge Pitchfork.com spiller Stephen Malkmus og resten af bandet nemlig på Central Park SummerStage i New York 21. september 2010. I et blogindlæg på Brooklynvegan.com kunne man i går læse, at der var tale om flere koncerter, muligvis fire, ved SummerStage-arrangementet, men det er hverken bekræftet eller afkræftet endnu.

Kort sagt: Vi ved ikke så meget i øjeblikket – men vi ved dog, at de folk, der har til opgave at sprede falske rygter i denne verden, nu må kaste sig over noget andet end Pavement.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

3 kommentarer