Nyheder

Dagens anden Pavement-nyhed: genforening!

Skrevet af Mikkel Arre

I efterhånden en hel del år har rygte på rygte om en Pavement-gendannelse savnet fundament i virkelighedens verden. pavementMen lige netop i dag, hvor vi på nærværende digitale matrikel strammede en overskrift lige til kanten ved at nævne Pavement for at generere lidt flere klik, er rækken af falske rygter slut: Pavement spiller koncerter næste år.

Ifølge Pitchfork.com spiller Stephen Malkmus og resten af bandet nemlig på Central Park SummerStage i New York 21. september 2010. I et blogindlæg på Brooklynvegan.com kunne man i går læse, at der var tale om flere koncerter, muligvis fire, ved SummerStage-arrangementet, men det er hverken bekræftet eller afkræftet endnu.

Kort sagt: Vi ved ikke så meget i øjeblikket – men vi ved dog, at de folk, der har til opgave at sprede falske rygter i denne verden, nu må kaste sig over noget andet end Pavement.

3 kommentarer