Nyheder

Fredagsvideo: Health: “Die Slow”

Som nævnt før her på Undertoner, så har Health lige udsendt et nyt album, der hedder Get Color, og det er heller ikke længe siden, de leverede en fremragende koncert på Lygten på Nørrebro, København.

Nu har de så også udsendt en video til et af numrene, “Die Slow”, og det er denne uges fredagsvideo. En stærk sag, der tydeligt visualiserer kontrasten mellem de støjende synthtoner og den rolige, nærmest apatiske vokal.

Vi bringer en anmeldelse af pladen i næste uge. God weekend!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar