Nyheder

Fredagsvideo: Mi and L’au: Bingo

Boom! Så ramte efteråret Danmark med en plaskvåd hammer og slog temperaturen ned i mere vante højder.

Så giver det vel også god mening at byde den velkommen med en rigtig efterårstung video. Finsk/franske Mi and L’au, der tidligere har udgivet på Michael Giras Young God Records, er klar med et nyt album, der hedder Good Morning Jokers og er udgivet på Borne Recordings.

Her er videoen til en af de nye sange, “Bingo”, der udvikler sig fra stille folk til hyggelig jazz, mens parret rider en død hest gennem surrealistiske landskaber. God weekend under dynerne.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger