Nyheder

Fredagsvideo: Sunset Rubdown: “Black Swan”

Det er ikke længe siden, at Sunset Rubdown besøgte Loppen og leverede en energisk version af “Black Swan” i en i øvrigt engageret koncert. Her var alle de lurende og skumle momenter komprimeret, så sangen fremstod meget mere ligefrem.

Nu kan man opleve sangen sådan som den tager sig ud på bandets fremragende Dragonslayer-album fra i år. Der er nemlig blevet lavet en syret og urovækkende video til det mørke og frembrusende nummer.

Med sådan pomp og pragt går vi weekenden i møde:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar