Nyheder

Gift of Gab flygter til Mars på nyt album

Gift of GabGift of Gab fra Blackalicious har en sci-fi-fascination. Hans første solo-album hed nemlig 4th Dimensional Rocketships Going Up og her fem år efter udsender han opfølgeren, der kommer til at hedde Escape 2 Mars. Det kan man da kalde udlængsel.

Grunden dertil skyldes ifølge Tiny Mix Tapes miljømæssige årsager. Hvis vi ikke redder Moder Jord, må vi rejse hjemmefra. Til denne rummission får Gift of Gab hjælp af bl.a. Del the Funky Homosapien, Lateef the Truthspeaker og Brother Ali. Albummet er ude 27. oktober, og man kan få en smagsprøve ved at høre lydbidder eller downloade nummeret “El Gifto Magnifico” på Gift of Gabs hjemmeside.

Her er en liste over rummissionerne:

1. E2MTRO
2. El Gifto Magnifico
3. Lightyears
4. Dreamin’ (feat. Del The Funky Homosapien & Brother Ali)
5. In Las Vegas
6. Escape 2 Mars
7. Electric Waterfalls
8. Richman, Poorman
9. Someofthepeople
10. Spotlight
11. Rhyme Travel
12. Dreamin’ (Aqua Sawtooth Remix) *

* Bonus kun på vinyl

Skriv et svar