Nyheder

Hør numre fra Kyp Malones solo-projekt

Et menneske gemmer sig i busken.
Et menneske gemmer sig i busken.

Et menneske gemmer sig i busken.

Det er vel ikke ligefrem nogen nyhed længere, at Kyp Malone fra TV on the Radio snart udsender sin debut med sit soloprojekt. Tunde Adebimpe har jo sit projekt kørende med Doseone og Mike Patton, så det er vel fair nok at Kyp også får luftet sine ideer andre steder.

Den 22. september udkommer debuten under navnet Rain Machine, og Stereogum har fået lov til at give smagsprøver på nogle af sangene. Først var det den temmelige energiske, nærmest ustyrlige “Give Blood”, og nu kan man høre den noget mere sjælfulde og rolige “Smiling Black Faces”. Der er ingen tvivl om, at de begge lover godt for albummet. Hør dem her:

Rain Machine: “Give Blood”
[audio:http://cdn.stereogum.com/mp3/Rain%20Machine%20-%20Give%20Blood.mp3]

Rain Machine: “Smiling Black Faces”
[audio:http://cdn.stereogum.com/mp3/Rain%20Machine%20-%20Smiling%20Black%20Faces.mp3]

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar