Nyheder

Hør nyt The Flaming Lips-album frem til mandag

Skrevet af Mikkel Arre
Embry_FL

Udknaldet cover til udknaldet plade

Gæstelisten tæller Karen O og MGMT, og rækken af inspirationskilder rummer blandt andre det stilskabende 60’er-psychband Silver Apples og 70’ernes tyske krautrockbølge. Vi tager således ikke munden for fuld, når vi skriver, at The Flaming Lips’ 12. studiealbum, Embryonic, byder på lidt af et stilskifte sammenlignet med bandets seneste udgivelser.

Embryonic, der er et næsten fem kvarter langt dobbeltalbum, udkommer d. 12. oktober, og vi kunne for så vidt sagtens skrive noget mere om albummet, men på den anden side set kan vi vel lige så godt lade forsanger Wayne Coyne selv fortælle om de 18 numre.

Selv om der altså er næsten en måned til udgivelsesdatoen, kan du til og med 21. september streame hele pladen hos Comedy Central-programmet The Colbert Report – nærmere bestemt i øverste venstre hjørne af forsiden.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar