Nyheder

Jacob Faurholt undrer sig i nyt projekt

Den århusianske singer/songwriter Jacob Faurholt har startet et nyt projekt op. Det hedder Why Write? og til trods for det lidt opgivende bandnavn, så har de faktisk skrevet nogle sange. Hele fem endda. Og ikke nok med det. De er også blevet indspillet og udkommer på en ep. En ep, der endda er mixet af Kramer, der bl.a. har arbejdet sammen med Daniel Johnston, Galaxie 500 og danske Kloster.

Albummet er planlagt til at blive udgivet i Canada, USA og Frankrig, men der er endnu ingen aftale om en dansk udgivelse. Men mon ikke det kommer, for det er da bestemt nogle charmerende lo-fi indierocksange, Why Write? har fået skruet sammen.

Døm selv på sangen her:

Burning Holes

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar