Nyheder

Lyt til Yo La Tengos populære sange

yo-la-tengo_popular-songsYo La Tengo er produktive for tiden. Sidste år udgav de en rock’n’roll-plade under navnet Condo Fucks, og nu er de klar med en fuldlængde under eget navn. Det er opfølgeren til I Am Not Afraid of You and I Will Beat Your Ass, men albummet har ikke fået helt så flabet en titel. Den hedder nemlig bare Popular Songs, der jo giver det forkerte indtryk, at det er en opsamling.

Men det er det ikke. Det er en flok helt nye sange, der udkommer 8. september på Matador, men allerede nu kan man smuglytte til albummet hos NPR. Man har godt nok ikke mulighed for at skippe i numrene, men må høre dem ud i en lang køre, men det gør nu heller ikke så meget. Så kan man jo høre albummet, som Yo La Tengo havde tænkt det.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar