Nyheder

Motorpsycho spiller på Loppen

Skrevet af Mikkel Arre

Der er meget at gøre sig lystig over, når det gælder Norge. Men koklokkerne, de overgearede fodboldkommentatorer (“Vive la Norvège!”) og de absurd dyre agurker til trods er der god grund til at hylde oliestaten i nord. Motorpsycho_Ikke bare for den royale families skarpe blik for gode forretninger, men også for at have givet os alle Motorpsycho.

Den yderst produktive trio har eksisteret i 20 år, og endnu er der ingen tegn på træthed. I august udsendte Motorpsycho sit 12. regulære album, lp’en Child of the Future indspillet af Steve Albini, og holdt således gang i sin imponerende udgivelsesfrekvens. Mindst lige så iøjnefaldende er trioens renommé som liveband – et renommé, som de i november pudser af i København.

Mandag den 16. november støjer Motorpsycho nemlig igennem på Loppen, og med sin sjældent svigtende evne til at spille lange, udsvævende og alt andet end kedsommelige koncerter skal trioen nok sørge for, at der bliver hedt i det lavloftede lokale.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar