Nyheder

Ny video fra Bonnie ‘Prince’ Billy

Bonnie ‘Prince’ Billy som videospil? Jo, det har vi da alle sammen ventet på. Desværre er det indtil videre kun i en spillehal af ukendt adresse, hvor man kan få lov at få Bonnie ‘Prince’ Billy til at danse. Det er i hvert fald det, der sker i den nye video til “How About Thank You”, som er at finde på en ny ep med titlen Chijimi, der allerede er ude.

I det her fine nummer mødes to teenagedrenge for at kæmpe om perlekæder i en elektronisk dansekonkurrence. Tjek det ud:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar