Nyheder

Se Flaming Lips’ nye musikvideo

Ja, vi har jo allerede haft mulighed for at sniglytte til Flaming Lips’ nye album via The Colbert rapport. Nu har vi også mulighed for at se videoen til “I Can Be a Frog”.

Et nummer som ikke har slikket på helt så mange løvfrøer, som resten af albummet rygtes at have, men faktisk minder meget om de sædvanlige halvakustiske singler, Flaming Lips udgiver. Til gengæld ser det fjollede pigebarn i videoen ud til, at hun som minimum har røget noget af onkel Coynes hemmelige tobak. Nå, vi glæder os til Embryonic udkommer 12. oktober, så vi kan lytte til misfosteret. Indtil da er der fjernsyn:

The Flaming Lips “I Can Be A Frog”

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar