Nyheder

Undertoners august

Skrevet af Redaktionen

Vi kigger tilbage på august måneds oplevelser. Én af dem tog vores anmelder som gidsel, og de andre holdt en høj underholdningsværdi.

Undertoner vendte tilbage fra ferie i starten af august og kom ud i koncertlivet for at opleve et par koncerter eller mere. Her følger en opsummering af månedens begivenheder ifølge Undertoner:

I starten af måneden var Christian Birk til koncert med Københavns unge og smukke og The Pains of Being Pure at Heart på Lille Vega. Bandet leverede ikke meget mere end en halv time, men det var en god halv time leveret med spilleglæde. Dog manglede bandet alligevel lidt personlighed.

Crystal Castles var august måneds bedste koncert.

Crystal Castles var august måneds bedste koncert.

Den 11. august havde Undertoner ikke en anmelder af sted til Crystal Antlers-koncerten som planlagt, men vi havde en fotograf på pletten. Se derfor en foto-reportage fra aftenen med Crystal Antlers og The Good The Bad på Lille Vega.

Midt i måneden var Christian Klauber til Dead Prez’ første koncert i Danmark. Det blev en ganske solid fredagskoncert, der dog manglede den forventede politiske indignation.

Sidst, men ikke mindst så Anna Møller Efterklang og Crystal Castles til Beatday 09. Efterklang spillede ganske tight, men deres drømmende, intime lyd havde hårde vilkår på den store scene på en græsmark. Så var Crystal Castles optræden på Telt-scenen noget mere intens, og vores reporter på stedet blev taget til gidsel og voldtaget af bandets »ekstreme inferno af larm, sirener, skrig og Nintendo-lyde.«

Derudover ophøjede Christoffer Basse Eriksen Bill Fays apolyptiske folk-plade Time of the Last Persecution til klassiker-status, Kim Elgaard Andersen interviewede Omar Rodriguez-Lopez, mistede optagelsen og rekonstruerede interviewet ud fra hukommelsen, og Jenny Wilson afslørede over for Signe Palsøe, hvordan det er at arbejde alene, og hvad rollen som mor gør ved ens kreativitet.

Nu er sommeren desværre snart forbi, og for mange af vores skribenter betyder det, at studiet starter igen. Men det betyder også, at efterårets koncertprogram er klar til vores kolde ører, og der er masser af gode undskyldninger for at sidde indendøre i ly for regn og blæst og lytte til gode plader.

Skriv et svar