Nyheder

Vampire Weekend udgiver opfølger

Nej, hun mangler ikke en far til sit barn.

Nej, hun mangler ikke en far til sit barn.

De fleste danskere har de sidste par dage fået en grundig introduktion til viral markedsføring af VisitDenmark, og hvad det kan føre med sig af positiv og negativ omtale. Men det er jo ikke noget decideret nyt begreb, og Animal Collective brugte det eksempelvis ganske effektivt til at promovere Merriweather Post Pavilion.

Vampire Weekend har også forsøgt sig med reklamer af en blondine, dog af langt mindre kontroversiel karakter end VisitDenmarks kampagne. I første omgang var det uden tekst med et link til www.ithinkuracontra.com. Nu fører det så videre til Vampire Weekends hjemmeside, hvor det afsløres, at bandet udgiver en ny plade den 11. januar med titlen Contra, der er opfølgeren til den selvbetitlede debut. Indtil videre er det alt, vi får og så denne trackliste:

1. Horchata
2. White Sky
3. Holiday
4. California English
5. Taxi Cab
6. Run
7. Cousins
8. Giving Up the Gun
9. Diplomat’s Son
10. I Think Ur a Contra

Skriv et svar