Nyheder

Vampire Weekend udgiver opfølger

Nej, hun mangler ikke en far til sit barn.

Nej, hun mangler ikke en far til sit barn.

De fleste danskere har de sidste par dage fået en grundig introduktion til viral markedsføring af VisitDenmark, og hvad det kan føre med sig af positiv og negativ omtale. Men det er jo ikke noget decideret nyt begreb, og Animal Collective brugte det eksempelvis ganske effektivt til at promovere Merriweather Post Pavilion.

Vampire Weekend har også forsøgt sig med reklamer af en blondine, dog af langt mindre kontroversiel karakter end VisitDenmarks kampagne. I første omgang var det uden tekst med et link til www.ithinkuracontra.com. Nu fører det så videre til Vampire Weekends hjemmeside, hvor det afsløres, at bandet udgiver en ny plade den 11. januar med titlen Contra, der er opfølgeren til den selvbetitlede debut. Indtil videre er det alt, vi får og så denne trackliste:

1. Horchata
2. White Sky
3. Holiday
4. California English
5. Taxi Cab
6. Run
7. Cousins
8. Giving Up the Gun
9. Diplomat’s Son
10. I Think Ur a Contra

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar