Nyheder

A Scream in the Dark Festival i weekenden

Århusianske Cola Freaks kommer og provokerer København. Foto: Mort Harder.
Århusianske Cola Freaks kommer og provokerer København. Foto: Mort Harder.

Århusianske Cola Freaks kommer og provokerer København. Foto: Mort Harder.

Ugen er lige begyndt, og du er allerede begyndt at tænke på weekend? Det kan jeg godt forstå, for næste weekend bliver Huset i Magstræde fyldt med skyggesiden af dansk rock. Den 16.-17. oktober præsenterer A Scream in the Dark-festivalen nemlig en hel række bands, der spiller alle mulige varianter af punk, samt foredrag, film og en masse andet. Det koster 60 kr. pr. dag og for den sjat penge, er der masser af indhold. Her er programmet for de to dage:

Fredag:
Melting Walkmen
Joy
Chainsaw Eaters
AMPHIPODS feat. Giuseppe De Bellis & Miss Fish
Nuclear Family

Lørdag:
Shocking White
Obstacles
The City Kill
Trust
Skind og Ben
Cola Freaks

Derudover er der foredrag om start-80’ernes musikscene af Fritz Fatal, “Panserkrydseren Potemkin” med lydspor af Peter Peter og Christian Rønn og mere i samme dur. Festivalen er arrangeret af pladeselskabet Red Tape.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger