Nyheder

Animal Collective udgiver nyt album?

Animal Collective. Foto: Adriano Fagundes
Foto: Adriano Fagundes

Foto: Adriano Fagundes

Hele musiknørdmiljøet summer  i øjeblikket af rygter om et nyt album med Animal Collective. Og det med god grund. For på den amerikanske Amazon kan man nu bestille et album betitlet Fall Be Kind til $11,38. Albummet er sat til at udkomme 8. december på Domino, men ellers er der ikke nogle nyheder om det. Og hverken band eller pladeselskab er kommet ud med sproget. Pga. prisen vurderer flere, at det er en fuldlængde, men nogle tør ikke sætte deres håb op, så de formoder, det er en ep. Vi følger sagen.

Og apropos ep, så skal en noget mere sikker udgivelse nævnes. Campfire Songs bliver nemlig genudgivet 26. januar, fordi den er udgået. Det er en akustisk sag helt uden elektroniske toner, der oprindelig udkom i 2003. Her er titlerne på lejrbålssangene:

1. Queen in My Pictures
2. Doggy
3. Two Corvettes
4. Moo Rah Rah Rain
5. De Soto De Son

Skriv et svar