Nyheder

Devendra Banhart giver smagsprøve på nyt album

Ja, vi har vist ikke skrevet om det her på Undertoner, men Devendra Banhart udgiver jo sit sjette studiealbum den 27. oktober. Det kommer til at hedde What Will We Be og bliver hans første plade på Warner.

Men skiftet til et af de multinationale selskaber har nu ikke betydet noget for hans lyd. På hans Myspace kan man høre numrene “Angelika” og “Baby”, og herunder kan man se den første video til nummeret “Walillamdzi”, og det lyder alt sammen så normalt, som Banharts musik nu kan blive.

Her er en trackliste for What Will We Be:
1. Can’t Help but Smiling
2. Angelika
3. Baby
4. Goin’ Back
5. First Song for B
6. Last Song for B
7. Chin Chin & Muck Muck
8. 16th & Valencia, Roxy Music
9. Rats
10. Maria Leonza
11. Brindo
12. Meet Me at Lookout Point
13. Walillamdzi
14. Foolin’

Skriv et svar