Nyheder

Flippet rock i Århus og København fra Thank You

thankyouOk, så er det nu, hvis du vil have prikket lidt til din forestilling om, hvordan musik kan lyde. Amerikanske Thank You, der udkommer på Thrill Jockey, kommer nemlig forbi Danmark i weekenden, og der er god grund til at være opmærksom.

Thank You spiller en ret flippet version af spastisk noiserock med masser af hylende vokaler, løbske jungletrommer, progressivt orgel og stikkende guitar. Hvis man synes OOIOO og Ponytail er fede, burde man helt sikkert troppe op. Hvis man ikke kender de bands, bør man troppe op alligevel. Der skulle være en god chance for en oplevelsesrig aften.

Ikke kun pga. Thank You for der er nemlig også opvarmning med. I både Århus og København er østrigske Valina, der spiller mathrock, med, og i Århus spiller desuden franske Aymeric Hainaux, der laver lydcollager og human beatbox, mens København bliver underholdt af den københavnske math-duo The Conquering Light of Flora and Fauna.

I Århus står LJUD for arrangementet på Musikcafeen fredag den 9. oktober, og i København er det Club Adorno, der arrangerer på Lades Kælder dagen efter.

Leave a Reply