Nyheder

Four Tet udgiver single på mandag

Four Tet_Love CryDet sidste stykke tid har Kieran Hebden mest optrådt under sit eget navn sammen med jazz-trommeslageren Steve Reid og har faktisk ikke udgivet et album som Four Tet siden Everything Ecstatic i 2005. Sidste år udkom ep’en Ringer dog, men en fuldlængde er det ikke blevet til.

Det ændrer sig muligvis nu, for på mandag udgiver han en 12″-single med titlen “Love Cry” og “Our Bells” på b-siden. Allerede nu kan man høre den rytmetunge, dansable sag på Myspace. Men om det reelt resulterer i et nyt album, melder historien endnu ikke noget om.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar