Nyheder

Fredagsvideo: Duck Sauce: “aNYway”

Så er det funky fredag. Frem med afroen, plateau-skoene og vrid dine hofter som var det 1972.

Det canadiske wunderkid på et par pladespillere A-Trak, som har turneret med Kanye West, har fundet sammen med en af verdens mest kendte DJ’s, nemlig Armand Van Helden, i et projekt, de kalder Duck Sauce. Og de to har tænkt sig at levere house, så selv det tørreste træben bliver fugtigt og kommer ud at svinge på dansegulvet. Det lykkes bestemt med deres remixede version af Final Edition-nummeret “I Can Do It”, som de kalder “aNYway” med en hyldest til deres geografiske udgangspunkt i titelen.

I suveræn 70’er-show-stil bliver der leveret livsglad funk, som burde sende jer flyvende ind i weekenden. God fornøjelse!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar