Nyheder

Fredagsvideo: Marina and the Diamonds: “Mowgli’s Road”

Ja, det er jo snart jul, i hvert fald kommerciel jul, så det er vel på tide at begynde at lave musetrapper. Marina and the Diamonds, der er kunstnernavn for Marina Diamandis, har allerede været i gang og er åbenbart så begejstret for frembringelserne, at hun har skiftet arme og ben ud med dem. Og det ser da egentlig også smukt ud i videoen til nummeret “Mowgli’s Road”.

Walisiske Marina and the Diamonds har indtil videre kun udgivet singler og ep’er, men det gør hun jo også aldeles fremragende. Der skulle dog være et album på vej i 2010, og hun har allerede optrådt på Glastonbury. Jeg satser på, at vi kommer til at høre mere til hende næste år. Indtil da: nyd videoen til “Mowgli’s Road”.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar