Nyheder

Fredagsvideo: Mission of Burma: “1, 2, 3, Partyy”

Det er respektindgydende, når et band gør comeback uden at have mistet forrige tiders magi. Det er decideret overjordisk, at Mission of Burma brød op pga. guitarist Roger Millers tiltagende tinnitus og så alligevel finder sammen igen hele 20 år efter og lyder mere energiske end de fleste samtidige bands.

Nu er bandet ude med deres tredje album efter gendannelsen, The Sound The Speed The Light, og det lyder stadig som om, de 20 år slet ikke har eksisteret. Som om bandet har været frosset ned, og nu bare spiller videre som var det 1984. Jeg kan i hvert fald ikke nævne mange bands, der forstår at kværne en fængende punksang ud med den energi, Mission of Burma ligger for dagen i “1, 2, 3, Partyy” her. Satme, man får lyst at kvæle knuder og slå på tæven. Pas på jer selv derude.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger