Nyheder

Fredagsvideo: The Roots: “How I Got Over”

I sommer kunne vi her på Undertoner rapportere, at The Roots nok snart var klar med deres nye album, men nu fortæller de ovre hos Prefix, at pladen er blevet udskudt til februar. Februar!? Helt ærligt.

Nå, men i stedet kan vi glæde os over videoen til titelnummeret “How I Got Over”, der lige er blevet offentliggjort. Det lyder som klassisk The Roots, hvilket vil sige, at det er pissefedt. Faktisk en meget fængende sang, der giver varme langt ind i sjælen, så man har noget at stå imod med weekenden over.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar