Nyheder

Hør sange fra Syntaks’ nye album

Duoen arbejder så tæt sammen, at de ikke kan se deres egne sko.
Duoen arbejder så tæt sammen, at de ikke kan se deres egne sko.

Duoen arbejder så tæt sammen, at de ikke kan se deres egne sko.

Som tidligere rapporteret her på Undertoner, så har Syntaks skrevet kontrakt med Ghostly International, der også huser artister som Dabrye, Choir of Young Believers og School of Seven Bells.

På det kommende album, Ylajali, lægger Anna Cecilia ordløs vokal til Jakob Skøtts shoegazer-symfonier, som pladeselskabet kalder dem. Og hvordan det mere præcist lyder, kan man høre ved at downloade den gratis ep Mistral Moon, der er til gængelig på Ghostly Internationals hjemmeside. Lidt blødt at søbe aftenkaffen i. God appetit.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger