Nyheder

Jay Reatard uden band, fortsætter tour

Jay Reatard blev 29 år gammel
Skrevet af Martin Thimes
Jay har lidt ekstra at gruble over. Han mangler eksempelvis et band. Og har mindre end ti dage næste koncert.

Jay har lidt ekstra at gruble over. Han mangler eksempelvis et band. Og har mindre end ti dage næste koncert.

Bassisten og trommeslageren er skredet fra Memphis-punkerens band. Det fortalte han tidligere i dag på Twitter. Jay Reatard har, ifølge Pitchfork, ikke planlagt aflyse nogen af de mange koncerter i oktober og november. Heller ikke den på Loppen i København den 1. november.

“Band quit ! Fuck them ! They are boring rich kids who can’t play for ahit anyways .. Say hello to your ugly and boring wifes opps I mean …” skrev han, ganske høfligt, som afskedssalut til bassist Stephen Pope og trommeslager Billy Hayes i eftermiddags.

Da Jay Reatard ikke ligefrem har ytret ønsker om at læse på nogen som helst universiteter eller at bedrive journalistik, kan vi tilgive ham trykfejlene. Men at det er slut med nu tidligere bassist Stephen Popes afro til Jay Reatard-koncerter, bliver svært at sluge.

Indtil Jay får styr på et nyt band, kan du lytte til “Wounded” fra hans fremragende Watch Me Fall-album fra i år.

[AUDIO:http://www.matadorrecords.com/mpeg/jay_reatard/jay_reatard_wounded.mp3]

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

1 kommentar

Skriv et svar