Nyheder

Kirkeasyl-koncert i Århus

Singvogel synger for irakerne.
Singvogel synger for irakerne.

Singvogel synger for irakerne.

I Århus vil de også være med til at støtte de udvisningstruede irakere, og derfor arrangerer Kirkeasyl også en koncert her. Konceptet er det samme som i København: De har inviteret en række bands til at spille, og så gælder det bare om at troppe op og støtte projektet med nogle skillinger.

Indtil videre er Singvogel, Mimas, Cola Freaks, Bli Glad og Kiss, Kiss, Kiss på programmet, og det koster kun 60 kr. at komme ind, men man er selvfølgelig velkommen til at give mere. Koncerten foregår på Voxhall onsdag den 21. oktober fra 18-24.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar