Nyheder

Lightning Dust spiller på Loppen

Lightning Dust har et andet sideprojekt, hvor de spiller mexikansk blackmetal.
Lightning Dust har et andet sideprojekt, hvor de spiller mexikansk blackmetal.

Lightning Dust har et andet sideprojekt, hvor de spiller mexikansk blackmetal.

Hvis man er typen, der godt kan lide melodier svøbt i massivt klaver, så skal man nok sætte kryds i kalenderen tirsdag den 8. december. Der besøger Lightning Dust nemlig Loppen.

Ligthning Dust er et sideprojekt til Black Mountain, og selvom vi ikke har været alt for begejstrede for bandets album her på Undertoner, hverken debuten eller det nye album Infinite Light, så kan det nu godt betale sig at kigge forbi alligevel. Black Mountain er jo kendt for at levere nogle ret gode live-oplevelser, hvorfor der også er sandsynlighed for, at Lightning Dust gør det samme. Det nye album er indspillet med et Steinway flygel, men om de slæber sådan et med på Loppen er uvist.

Skriv et svar