Nyheder

Lightning Dust spiller på Loppen

Lightning Dust har et andet sideprojekt, hvor de spiller mexikansk blackmetal.
Lightning Dust har et andet sideprojekt, hvor de spiller mexikansk blackmetal.

Lightning Dust har et andet sideprojekt, hvor de spiller mexikansk blackmetal.

Hvis man er typen, der godt kan lide melodier svøbt i massivt klaver, så skal man nok sætte kryds i kalenderen tirsdag den 8. december. Der besøger Lightning Dust nemlig Loppen.

Ligthning Dust er et sideprojekt til Black Mountain, og selvom vi ikke har været alt for begejstrede for bandets album her på Undertoner, hverken debuten eller det nye album Infinite Light, så kan det nu godt betale sig at kigge forbi alligevel. Black Mountain er jo kendt for at levere nogle ret gode live-oplevelser, hvorfor der også er sandsynlighed for, at Lightning Dust gør det samme. Det nye album er indspillet med et Steinway flygel, men om de slæber sådan et med på Loppen er uvist.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar