Nyheder

Live sessions med Raveonettes, Baby Woodrose og mange flere.

Baby Woodrose spiller i den flydende sardindåse.
Baby Woodrose spiller i den flydende sardindåse.

Baby Woodrose spiller i den flydende sardindåse.

Ok, her er et usædvanligt projekt. Find en gammel ubåd, prop cremen af dansk rock derned og tving dem til at spille live under de ganske kummerlige forhold. Det er præcis hvad, det digitale kunst- og kulturmagasin Third Ear har gjort.

Resultatet er ganske fint, og derfor er det en helt god idé at smutte forbi Submarine Sessions og se livevideo-optagelser med bl.a. Baby Woodrose, Raveonettes, Nikolaj Nørlund, Cody og When Saints Go Machine. Og der er også grund til at holde øje med hjemmesiden i fremtiden, da der er planlagt flere optagelser med navne som Sterling, I Got You On Tape, Powersolo og As In RebekkaMaria. Om der er optaget flere numre med hver kunstner, eller om de udkommer på en opsamling, melder historien ikke noget om, men det er da værd at holde øje med for fremtiden.

1 kommentar

Skriv et svar