Nyheder

Marvins Revolt patruljerer Europa med nyt album

Foto: Lasse Høgh
Foto: Lasse Høgh

Foto: Lasse Høgh

Som nævnt tidligere på året vågner Play/Rec op til dåd og udgiver et nyt album med Marvins Revolt.

Albummet hedder Patrolling the Heights og udkommer den 2. november i hele Europa, hvorfor bandet har tænkt sig at tilbringe seks uger på Europas spillesteder i Tyskland, Frankrig, Benelux-landene, Spanien, Portugal, England og Irland.

På lørdag, den 31. oktober, holder bandet releasefest på Studenterhuset i København, og der bliver masser af lyd at forholde sig til. Udover festens midtpunkt spiller Adam McCormack (ex-Imagine I Had Hands), Obstacles, Before the show og Governor of Alaska. Det skal nok blive en fest for de matematisk begavede.

Brug ventetiden på at lytte til “Organize Your Arms”:
[audio:http://marvinsrevolt.com/download/MR_OrganizeYourArms.mp3]

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar