Nyheder

Nyt Arcade Fire-album måske på vej

Arcade Fire arbejder måske på et nyt album...
Arcade Fire arbejder måske på et nyt album...

Arcade Fire arbejder måske på et nyt album...

Ovre hos TwentyFourBit har de været i gang med noget detektiv-arbejde, der har ført dem frem til en mistanke mod Arcade Fire: De er på vej med et nyt album.

Win Butler, Régine Chassagne og Owen Pallet har lavet lydsporet til en film med navnet “The Box”, og det er instruktøren af den film, der har henledt opmærksomheden på et muligt nyt album. Han skriver nemlig på Twitter, at bandet arbejder på et nyt album, og lydsporet vil blive udgivet, når det ikke kommer i vejen for deres album-udgivelsesplan for deres pladeselskab.

Det virker jo som ret solidt bevismateriale, bortset fra at det er instruktøren, der kommer med udtalelserne. Men mistanken bakkes op af en planlagt tour i 2010 og en udtalelse til NME i sommers om, at bandet ikke vil bruge tre år på at lave en opfølger.

Vi venter spændt på en officiel udtalelse og flere detaljer.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar