Nyheder

Nyt Arcade Fire-album måske på vej

Arcade Fire arbejder måske på et nyt album...
Arcade Fire arbejder måske på et nyt album...

Arcade Fire arbejder måske på et nyt album...

Ovre hos TwentyFourBit har de været i gang med noget detektiv-arbejde, der har ført dem frem til en mistanke mod Arcade Fire: De er på vej med et nyt album.

Win Butler, Régine Chassagne og Owen Pallet har lavet lydsporet til en film med navnet “The Box”, og det er instruktøren af den film, der har henledt opmærksomheden på et muligt nyt album. Han skriver nemlig på Twitter, at bandet arbejder på et nyt album, og lydsporet vil blive udgivet, når det ikke kommer i vejen for deres album-udgivelsesplan for deres pladeselskab.

Det virker jo som ret solidt bevismateriale, bortset fra at det er instruktøren, der kommer med udtalelserne. Men mistanken bakkes op af en planlagt tour i 2010 og en udtalelse til NME i sommers om, at bandet ikke vil bruge tre år på at lave en opfølger.

Vi venter spændt på en officiel udtalelse og flere detaljer.

Skriv et svar