Nyheder

Nyt om nyt album med LCD Soundsystem

James Murphy har smukt morgenhår.
James Murphy har smukt morgenhår.

James Murphy har smukt morgenhår.

Ovre hos Drowned in Sound abonnerer de på Mojo, og det er ikke nogen dårlig idé, for deri kan man læse James Murphy udtale sig om LCD Soundsystems nye album.

Han fortæller bl.a. at de optager i et palæ og leger, at de er en kult helt klædt i hvidt fra 1973. Desuden fortæller han, at tilgangen til pladen er den samme som for Sound of Silver, nemlig at tage flere chancer, og det lover jo utrolig godt for den nye plade.

Indtil videre er der ingen vokaler på albummet, ingen titel og ingen nærmere udgivelsesdato end foråret 2010, men mon ikke vi kommer til at høre mere til det album i løbet af efteråret/vinteren. Jeg knuger mine hænder i spænding.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar