Nyheder

RebekkaMaria hylder ensomheden

Kvinder har bare smukkere ansigtsbehåring end mænd. Foto: Anders von Greffelstejn
Kvinder har bare smukkere ansigtsbehåring end mænd. Foto: Anders von Greffelstejn

Kvinder har bare smukkere ansigtsbehåring end mænd. Foto: Anders von Greffelstejn

Den tidligere forsanger i Lampshade, Rebekka Maria, fik allerede gang i sin solokarriere, inden Lampshade lukkede ned. Nu hvor de har pakket helt sammen, kan hun koncentrere sig fuldt ud om den.

Derfor er hun i gang med at lave opfølgeren til Queen of France og har sløjfet ‘As In’, så hun bare optræder som RebekkaMaria. Albummet kommer vi først til at høre i starten af næste år, men i går udgav hun singlen “Oh Solitude” derfra, så man kan høre, hvor det bærer hen. Albummet er komponeret i selvvalgt isolation i sommerhus: »Jeg er grundlæggende afhængig af stilhed og ensomhed. Jeg kommer i kontakt med nogle sider af mig selv, som jeg ikke er i byens larm. Naturen larmer på en helt anden måde,« fortæller hun i en pressemeddelelse til Undertoner.

Vi glæder os til at høre den larmende natur næste år.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar