Konkurrencer

Vind Anti-Pop Consortiums nye album

Hvad ved du om Anti-Pop Consortium? Du ved ikke en skid, gør du. Nå, det mener du? Jamen, så svar rigtigt på spørgsmålet her, så får du et eksemplar af gruppens nye album. Hvis du er heldig.

Anti-Pop Consortium Fluorescent BlackSå skal der den ondelynemig nogle rytmer på bordet. Tidligere i år kunne Christian Klauber begejstret meddele, at de ustyrlige, futuristiske rimsmede Anti-Pop Consortium kom til landet. Det gør de stadig. De har faktisk ikke været her endnu. Det er nemlig først 1. december, at Århus gyldne koncertarrangører LJUD trækker de genrebrydende bad boys til byen og landet.

Det gør de for at fejre deres overraskende comeback og deres nye plade Fluorescent Black, som fik 4,5 U’er her på Undertoner, bl.a. med følgende ord: »Både beats og lydbillede er fyldt med ekstravagant kvalitet og tager momentvis pusten fra en, ligesom omskifteligheden og de konstante forandringer i, hvordan lydbilledet konstrueres af et hav af forskellige byggeblokke, gør Fluorescent Black til en kontinuerligt udfordrende lytteoplevelse.«

Nu kan alle nysgerrige hiphophoveder, der har brugt alle pengene på den nye Jay-Z-plade, få chancen for at vinde Anti-Pop Consortiums nye album. Alt, vi kræver, er et svar på nedenstående spørgsmål senest onsdag den 14. oktober. Der er fem fede svin på højkant.

Vinderne er fundet. Tak for opmærksomheden…

Skriv et svar