Nyheder

Yeasayer klar med opfølger

Foto: Guy Aroch
Foto: Guy Aroch

Foto: Guy Aroch

Say “Yeah!” (undskyld) for Yeasayer er klar med opfølgeren til deres anmelderroste debutalbum All Hour Cymbals. Der er desværre ikke nogle rygter om, hvordan de vil følge op på deres mildt psykedeliske tribal-pop-numre, men lad os håbe, det er mere af det samme, men alligevel lidt anderledes. Det plejer at være en skudsikker formel for en opfølger til et succesfuldt album.

Nå, til detaljerne: Albummet kommer til at hedde Odd Blood, bliver udgivet 9. februar og indeholder følgende sange:

1. The Children
2. Ambling Alp
3. Madder Red
4. I Remember
5. ONE
6. Love Me Girl
7. Rome
8. Strange Reunions
9. Mondegreen
10. Grizelda

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar