Nyheder

Anti-Pop Consortium kommer til København

Foto: J. Yoon
Foto: J. Yoon

Foto: J. Yoon

Først var det noget af et scoop, at Ljud fik hentet Anti-Pop Consortium til Århus til en koncert, der bliver spillet 1. december. Så meget endda, at Christian Klauber skrev sin begejstring ud. Så udgav de deres comeback-album Fluorescent Black, der muligvis ikke er noget mesterværk, men dog stadig af høj kvalitet. Og nu kommer gruppen minsandten også til København.

Det er ikke blevet slået stort op. Faktisk er det bare blevet listet ind på Loppens kalender uden øvrig palaver. Men måske er det også kun her hos Undertoner, vi bliver begejstret over nyheden. De spiller i hvert fald 2. marts for 150 kr., så de sjællændere, der gerne vil spare togbilletten til Århus, må lige vente tre måneder mere, før de får Anti-Pop Consortium at se. Det er så spørgsmålet, om de kan vente så længe og tør håbe på, at gruppen stadig er sammen til den tid.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar