Nyheder

Ariel Pink’s Haunted Graffiti på 4AD

ariel-pink4AD er rigtig ude at købe nye spillere ind til forårssæsonen. Først var det Efterklang, der blev hijacket til det store engelske selskab, der efterhånden har 30 år på bagen og en hel række klassikere. Nu er det Ariel Pink’s Haunted Graffiti, der har fået kontrakt med selskabet.

Efterklang kan man jo godt forstå med deres svulstige, melankolske musik, men Ariel Pink’s Haunted Graffiti er alligevel lidt en overraskelse, når man tager bandets diehard lo-fi-æstetik i betragtning. 4AD er jo trods alt mest kendt for deres detaljerige lydbilleder.

Ikke desto mindre er det sandt, og der er en plade på vej i 2010. Nu må vi så håbe, at pladeselskabet ikke ødelægger deres stil.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

1 kommentar

Skriv et svar